Lenovo Z6 Pro, pregătit pentru lansare în această lună

10.04.2019
Lenovo Z6 Pro, pregătit pentru lansare în această lună

Potrivit unor zvonuri recente, Lenovo Z6 Pro ar putea fi echipat cu un modem 5G şi cameră foto de 100 megapixeli.

Motorizat de chipsetul Snapdragon 855, Lenovo Z6 Pro va avea cu siguranţă performanţe la nivelul unui vârf de gamă, dispozitivul promiţând să fie un  model de referinţă pentru multe tehnologii noi, în special la capitolul foto şi video.

Ilustrat cu randări neoficiale, Lenovo Z6 Pro se prezintă cu ecran fără breton dar păstrează casca audio, decupată pe rama lăsată lăsată la partea de sus.

Privit din spate, Lenovo Z6 Pro apare complet acoperit cu sticlă lucioasă. Nu este clar dacă senzorul de amprente a fost integrat sub ecran, sau rămâne pe capacul din spate. Cert este că tastele laterale pentru Power şi Volum sunt neatinse, Lenovo ezitând deocamdată să facă trecerea la un design complet lipsit de butoane fizice.

Punând de accentul pe calitatea imaginii, Lenovo Z6 Pro vine cu o singură cameră foto la partea din spate, înarmată cu funcţii cum ar fi Super Night View şi Super Steady Shot. În mod cert, Z6 Pro va fi un telefon numai bun pentru poze pe timp de noapte şi imortalizarea scenelor în mişcare. În condiţii Ideale de iluminare,  pozele generate la rezoluţie de până la 100 Megapixeli ar trebui să ofere claritate imbatabilă.

Potrivit zvonurilor de până acum, Lenovo Z6 Pro va avea şi o versiune 5G. Noul smartphone va fi dezvăluit oficial în data de 23 aprilie, în cadrul unui eveniment de presă organizat la Beijing.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult