LG a anunţat G3 Stylus, un telefon din gama mid-range cu stylus capacitiv

26.08.2014
LG a anunţat G3 Stylus, un telefon din gama mid-range cu stylus capacitiv

La începutul acestei luni, LG a dezvăluit discret că va lansa un nou smartphone cu stylus care va purta numele G3 Stylus. Cu o săptămână înainte de deschiderea IFA Berlin 2014, LG a anunţat oficial noul lor terminal, însă acesta nu este o replică pentru familia Galaxy Note de la Samsung aşa cum ne-ar fi făcut numele să credem.

Deşi păstrează designul vârfului de gamă G3, noul model G3 Stylus este o versiune inferioară care se încadrează în clasa mid-range. Acesta oferă un ecran cu o diagonală de 5,5”, însă rezoluţia panoului IPS este dezamăgitoare: 960 x 540 pixeli. Carcasa are dimensiuni de 149,3 x 75,9 x 10,2 milimetri şi o greutate de 163 de grame, acesta fiind deci ceva mai gros şi mai greu decât modelul G3.

Platforma hardware foloseşte un procesor quad-core necunoscut care funcţionează la o frecvenţă de 1,3 GHz, acesta fiind însoţit de 1 GB de memorie RAM şi 8 GB de memorie internă extensibilă. Lista dotărilor include două camere foto cu senzori de 13 şi 1,3 MP, modem radio 2G/3G şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh.

Aceste specificaţii modeste ne arată că G3 Stylus nu este un rival pentru modelele de vârf din gama Galaxy Note de la Samsung, şi că acesta va concura cel mult cu versiunea Galaxy Note 3 Neo. În plus, ecranul nu include un digitizor dedicat, stylus-ul fiind doar banalul model Rubberdium cu vârf capacitiv pe care-l cunoaştem de la linia de terminale LG Vu.

Mai multe detalii despre telefon, precum şi preţul şi disponibilitatea, vor fi comunicate după lansarea oficială care va avea loc în cadrul IFA Berlin 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News