LG a dezvăluit Vu 3, replica sa cu ecran 4:3 pentru Galaxy Note

LG a dezvăluit Vu 3, replica sa cu ecran 4:3 pentru Galaxy Note

Acum o lună, Korean Times a oferit primele informaţii despre cea de-a treia generaţie a telefonului LG Vu, iar producătorul a dezvăluit astăzi oficial noul model Vu 3, acesta păstrând acelaşi ecran straniu cu raport de aspect 4:3 dar aducând o platformă hardware puternică şi suport mai bun pentru stylus.

Noul smartphone LG Vu 3 oferă un ecran AH-IPS cu o diagonală de 5,2” şi o rezoluţie de 1280 x 960 pixeli, însă foloseşte o ramă ceva mai îngustă iar din acest motiv şi dimensiunile sale au crescut cu doar 5 milimetri faţă de cele ale predecesorului său.

Platforma hardware aleasă de LG este Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,26 GHz, opţiunea implicită a acestei toamne pentru terminalele Android de vârf, aceasta fiind secondată de 2 GB de memorie RAM. În acest moment, compania nu a dezvăluit încă de ce cantitate de memorie internă vom beneficia şi nici dacă aceasta poate fi extinsă cu un card MicroSD.

LG Vu 3 oferă o cameră foto cu senzor de 13 MP, o cameră frontală de 2,1 MP, un etaj audio de înaltă fidelitate cu suport 192KHz/24bit, model LTE-A cu rate de transfer de 150 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac şi Bluetooth 4.0.

La fel ca modelele anterioare, Vu 3 oferă un stylus, acesta fiind inclus acum în carcasa telefonului. Acest stylus este însă doar un model capacitiv obisnuit, ecranul neincluzând un digitizor special. Funcţiile acestuia sunt îmbogăţite de aplicaţia actualizată Notebook, aceasta oferind acum zece noi instrumente pentru desen. Rulând Android 4.2.2, Vu 3 oferă toate facilităţile software anunţate de LG în ultimele luni, cum ar fi trezirea din stand-by prin apăsarea dublă a ecranului sau Guest Mode.

LG Vu 3 va fi lansat împreună cu o carcasă transparentă, aceasta permiţând afişarea diverselor informaţii precum data, ora sau mesajele primite fără a mai necesita deschiderea. Comunicatul de presă LG nu specifică în acest moment data la care acest terminal va fi disponibil sau preţul recomandat de comercializare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News