LG pregăteşte Vu III, acesta rămâne tot un telefon atipic cu ecran 4:3

LG pregăteşte Vu III, acesta rămâne tot un telefon atipic cu ecran 4:3

În primăvara anului trecut, LG a lansat prima versiune a terminalului Optimus Vu, o replică la deja popularul Galaxy Note. Folosind un ecran de 5” cu un aspect 4:3 nemaiîntâlnit la un smartphone, Optimus Vu a ajuns cu întârziere în Europa, iar versiunea care a urmat nu ne-a mai vizitat deloc. După aproape un an, se pare că LG se pregăteşte pentru Vu III.

Conform Korean Daily, viitorul Vu III va păstra acelaşi raport 4:3 al ecranului, riscând astfel să perpetueze nemulţumirile celor care s-au luptat cu lăţimea prea mare a modelelor anterioare. De data aceasta, ecranul va avea o diagonală de 5,2” iar rezoluţia a urcat de la vechiul XGA la 1280 x 960 pixeli.

Platforma hardware aleasă va fi una performantă, un Qualcomm Snapdragon 800, iar aceasta va fi secondată de o cameră foto cu senzor de 13 MP si conectivitate LTE Advanced, celelalte detalii, cum ar fi cantitatea de memorie, a stocării interne sau a bateriei fiind necunoscute.

Specificaţiile apropiate de cele ale abia anunţatului G2 ne fac să sperăm că Vu III va fi tratat mai serios decât generaţiile anterioare şi că va deveni ceea ce Galaxy Note este pentru Galaxy S, incluzând aici suportul mai bun pentru stylus. În acest moment nu exista detalii despre data la care acest model va fi anunţat oficial, însă IFA Berlin 2013 ar putea aduce surprize.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News