LG a început actualizarea telefoanelor G3 la Android 5.0

10.11.2014
LG a început actualizarea telefoanelor G3 la Android 5.0

LG nu s-a bucurat până acum de un renume prea bun atunci când a venit vorba de actualizările software pentru telefoanele sale, compania numărându-se de multe ori printre codaşii eşalonului superior al producătorilor. Compania i-a luat însă prin surprindere pe utilizatorii vârfului de gamă G3 şi i-a anunţat că actualizările la Android 5.0 vor începe să fie oferite începând chiar cu săptămâna aceasta.

Deşi iniţial LG nu s-a numărat printre companiile care au oferit detalii despre programul lor de actualizare la Android 5.0, compania a reuşit să fie primul producător care şi-a actualizat un telefon la cea mai nouă versiune a platformei Android. În mod amuzant, LG a reuşit să lanseze actualizarea înaintea celor de la Google, care se pare că au amânat temporar lansarea actualizărilor pentru telefoanele Nexus mai vechi din cauza unor probleme software.

Programul de actualizare a telefonului G3 la Android 5.0 va începe săptămâna acesta în Polonia, celelalte pieţe importante urmând să beneficieze şi ele de atenţie în viitorul apropiat. În acest moment, Polonia este însă singura ţară specificată în mod explicit, programul de extindere fiind momentan necunoscut.

Compania a afirmat totodată că va oferi în curând informaţii despre programul de actualizare la Android 5.0 şi pentru celelalte telefoane din portofoliul său. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News