LG confirmă: noul G6 va fi construit din metal

21.02.2017
LG confirmă: noul G6 va fi construit din metal

Au existat multe speculaţii referitoare la materialele din care noul LG G6 va fi construit, însă compania coreană a decis să nu mai lase loc de interpretare, oferind informaţii oficiale despre telefon. Pagina oficială dedicată lui LG G6, care nu include decât materiale de promovare pentru acest model, confirmă însă că este vorba despre un smartphone construit în totalitate din metal, lucru care sugerează că nu va integra încărcare wireless, în cele din urmă.

În ciuda faptului că fotografiile neoficiale descriau un smartphone cu spate lucios, lucru care sugera că este vorba fie despre plastic, fie despre sticlă, site-ul LG nu lasă loc de interpretare. LG G6 va beneficia de un spate realizat din metal în totalitate, cu un sistem dual-camera, rezistenţă la apă şi senzor de amprentă performant. Mai multe zvonuri afirmau că noul G6 va fi compatibil cu tehnologia de încărcare wireless Qi, însă faptul că LG a ales o construcţie metalică sugerează că nu este cazul. Până în prezent, doar dispozitivele cu spate din plastic sau sticlă au beneficiat de această funcţie.

Probabil că restul de specificaţii tehnice sugerate de către zvonuri sunt însă adevărate. Informaţiile neoficiale spun că vom avea de a face cu un smartphone echipat cu chipset-ul Snapdragon 821, 4 GB memorie RAM, două camere foto de 13 megapixeli pe spate şi un amplificator digital pentru redarea sunetului. Toate acestea vor fi confirmate sau infirmate pe 26 februarie, când LG va ţine o conferinţă de presă la Mobile World Congress 2017. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult