LG G Flex – cum arată noul smartphone cu ecran curbat produs de LG

LG G Flex - cum arată noul smartphone cu ecran curbat produs de LG

LG G Flex, primul smartphone LG cu ecran curbat a ieşit la lumină într-o serie de imagini neoficiale surprinse de o televiziune argentiniană, în care poate fi observată forma carcasei şi setul de butoane montate pe capacul din spate, după exemplul top-ului de gamă LG G2.

LG G Flex

G Flex, competitorul lui Samsung Galaxy Round, vine tot într-o carcasă din plastic rigid. Însă forma aleasă este diferită, ecranul OLED cu diagonală 6 inch fiind curbat pe lungimea carcasei pentru un efect vizual mai discret.

Cu design ce aminteşte de noile televizoare OLED cu ecran curbat, LG G Flex promite nu neapărat o experienţă mai bună la vizionarea de filme, ci folosirea comodă a interfeţei touch – adusă mai aproape de vârfurile degetelor.

LG G Flex - forma carcasei

Din păcate capacitatea de producţie limitată disponibilă pentru noua generaţie de ecrane OLED face  ca lansarea pe plan internaţional a noului smartphone să fie puţin probabilă. În schimb, LG G Flex ar putea fi anunţat oficial doar pentru publicul sud-coreean, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată în cantităţi limitate până la finalul acestui an.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult