LG G4 Pro ar putea veni echipat cu chipset Snapdragon 820

19.06.2015
LG G4 Pro ar putea veni echipat cu chipset Snapdragon 820

LG G4 a ajuns deja pe piaţă în anumite regiuni, însă nu este genul de flagship care să concureze în materie de performanţă brută cu dispozitivele altor companii. Pentru a acoperi şi această gaură în ofertă, compania coreană pare să pregătească un LG G4 Pro, care probabil că va deveni cel mai performant smartphone de pe piaţă în momentul lansării, şi nu doar la categoria putere de procesare.

Site-ul rusesc Mobiletelefon a publicat o listă de specificaţii pe care presupusul telefon le-ar avea, obţinute din surse nedezvăluite. Se pare că LG va integra în noul G4 Pro un procesor de generaţie nouă, mult aşteptatul Snapdragon 820 de la Qualcomm şi îl va alătura unei cantităţi de 4 GB memorie RAM şi unei camere foto de 27 megapixeli. Până în acest moment, modelul Pro a lui G4 pare să fie singurul smartphone care se zvoneşte să integreze viitorul chipset Snapdragon.

În cazul în care zvonurile sunt adevărate, probabil că lansarea lui G4 Pro nu va veni foarte curând. Snapdragon 820 nu este încă gata pentru a intra în producţie de masă, Qualcomm dezvăluind că va putea livra cantităţi mari către dezvoltatori abia la sfârşitul lui 2015 sau începutul lui 2016. Probabil că dacă într-adevăr noul chipset va întârzia, G4 Pro ar putea deveni G5 pe parcurs, un flagship din generaţia următoare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult