LG G5 are dată de lansare oficială

04.02.2016
LG G5 are dată de lansare oficială

Promis cu un design modular inedit şi funcţii avansate de autentificare, LG G5 nu mai este un simplu zvon, compania sud-coreeană împărţind deja invitaţii pentru evenimentul de lansare.

Într-o postare care nu lasă loc de interpretări, făcută în reţeaua Twitter, LG dezvăluie că va prezenta modelul G5 în aceeaşi zi în care Samsung dezvăluie propriul său vârful de gamă, Galaxy S7.

Evenimentul programat pentru data de 21 februarie are loc în deschiderea expoziţiei Mobile World Congress (MWC 2016), compania să evite astfel agitaţia din cadrul expoziţiei, deturnând totodată din atenţia acordată rivalului Samsung.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, LG G5 este aşteptat cu un design de carcasă complet nou, senzor de amprente pe capacul din spate, ecran QHD de 5.6˘, cameră foto de 16 MP şi alte inovaţii, cum ar fi funcţia de scanare a irisului.

Pe lista dotărilor extra s-ar mai putea număra un mini-ecran folosit pentru afişarea mesajelor de notificare atunci când ecranul principal este dezactivat, respectiv un “Magic Slot” prevăzut pe carcasă şi folosit pentru a extinde funcţionalitatea dispozitivului ataşând diverse accesorii hardware opţionale.

Cât despre performanţele oferite, LG G5 se încadrează la un nivel similar rivalului Galaxy S7, fiind ajutat cu acelaşi chipset Snapdragon 820 şi o cantitate de 3 GB memorie RAM.

Pentru detalii complete va trebui să aşteptăm însă evenimentul oficial de lansare, programat după jumătatea acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult