Galaxy S7 – imagini de prezentare şi preţul la vânzare

08.01.2016

Cu evenimentul oficial de lansare tot mai aproape, dezvăluirile despre noul model Samsung Galaxy scot la iveală noi detalii picante, cum ar fi dimensiunile carcasei şi dotări în plus pe care modelul anterior nu le avea, dar şi preţul retail pentru cele două variante Galaxy S7 şi S7 edge.

Cu dimensiuni 142.5mm x 69.5mm x 7.9mm, noul Galaxy S7 ar urma să fie cu 1mm mai gros decât predecesorul Galaxy S6, diferenţa fiind uşor justificată de acumulatorul mai generos (3000 mAh vs 2550 mAh).

O altă informaţie interesantă ce rămâne de verificat este zvonul cum că şi modelul standard Galaxy S7 va avea ecranul de 5.1˝ cu margini uşor curbate, find astfel mai bine asortat designului cu forme rotunjite decât un ecran perfect plan. Afirmaţia este susţinută cu o serie de imagini de prezentare neoficiale.

Samsung Galaxy S7

Atât modelul standard, cât şi varianta Galaxy S7 Edge cu ecran de 5.5˝, ar urma să primească slot microSD, permiţând extinderea spaţiului de stocare cu până la 200GB.

Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropiate companiei sud-coreene, Samsung va anunţa seria Galaxy S7 spre finalul acestei luni, urmând ca după evenimentul de lansare oficial programat pentru luna februarie variantele Galaxy S7 şi S7 edge cu 32 GB memorie internă să ajungă în ofertele magazinelor cu preţuri de 699 euro, respectiv 799 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult