LG G7 apare în imagini neoficiale. Design-ul cu „breton” pare să fie cel final

Autori: Adrian Popa, Cătălin Niţu 02.04.2018
LG G7 apare în imagini neoficiale. Design-ul cu „breton” pare să fie cel final

LG a ales să prezinte modelul G7 (Neo) doar unui număr limitat de jurnalişti în cadrul Mobile World Congress, mulţi dintre fanii brandului sperând că acesta era doar un prototip care ar urma să fie modificat înainte de lansare. Se pare însă că telefonul va ajunge pe piaţă în forma în care l-am văzut în urmă cu o lună, cu ecran decupat şi spate din sticlă. Chiar dacă încă nu a fost anunţat în mod oficial, LG G7 poate fi acum văzut din toate unghiurile, datorită unui model 3D realizat pe baza informaţiilor disponibile.

OnLeaks obişnuieşte să lanseze imagini şi clipuri video cu telefoane modelate 3D înainte de lansarea lor, de cele mai multe ori, aceste imagini fiind foarte apropiate faţă de produsul finit. Astfel, există puţine şanse ca LG G7, care pare să fie destul de aproape de lansare, să mai fie modificat la exterior.

Putem observa imediat faptul că display-ul telefonului este decupat în partea de sus, unde sunt amplasate senzorii frontali, difuzorul pentru apeluri şi camera, în timp ce pe partea din spate există un senzor de amprentă şi un sistem foto dual camera poziţionat central şi orientat vertical. G7 beneficiază de patru butoane fizice, asemeni Samsung Galaxy S8 şi S9, unul dintre butoane putând fi dedicat asistentului virtual ThinQ, pe care l-am întâlnit pe V30S ThinQ.

Probabil cea mai mare surpriză este însă jack-ul de căşti pe care îl putem vedea în partea de jos dispozitivului, pe care mulţi producători precum Apple, HTC şi Huawei l-au eliminat în ultmii doi ani.

LG încearcă astfel să îmbine design-ul modern cu ceea ce vor fanii să primească, integrând însă şi nişte funcţii pe care nu mulţi şi le doresc, precum încă un asistent virtual, peste Google Assistant în sistemul de operare. În funcţie de preţul la care va fi lansat şi capabilităţile dispozitivului pe partea de putere de procesare şi calitate foto, LG G7 ar putea fi un succes, sau încă un eşec pe lista celor de la LG.