LG G7 ar putea fi oferit în două versiuni, cu ecran OLED şi LCD, cea din urmă având un preţ mai mic

Autor: Aurelian Mihai 28.03.2018
LG G7 ar putea fi oferit în două versiuni, cu ecran OLED şi LCD, cea din urmă având un preţ mai mic

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, LG ar putea oferi cumpărătorilor posibilitatea să aleagă între două variante ale vârfului de gamă G7, având specificaţii aproape identice.

Nu este clar dacă avem de-a face cu o problemă de aprovizionare a stocurilor de ecrane OLED, sau doar o încercare din partea LG de a promova tehnologia MLCD+, alternativă la cea IPS. Relativ recentă, aceasta promite un nivel de luminozitate mai ridicat şi folosirea mai eficientă a bateriei decât panourile LCD tradiţionale.

În afară de tipul ecranului folosit, este posibil ca versiunea OLED a lui LG G7 să fie diferenţiată şi prin alte caracteristici, cum ar fi includerea unei cantităţi mai mari de memorie RAM şi spaţiu de stocare. Un exemplu în acest sens este dat de modelul LG V30,  oferit ulterior şi în ediţie V30S ThinQ cu dotări tehnice superioare.

Probabil, ediţia cu ecran LCD reprezintă o cotă semnificativ mai mare din producţia modelului G7, preţul atractiv ajutând LG să obţină o poziţie competitivă în faţa principalilor rivali, Galaxy S9 şi iPhone X.

 

Tags: