LG G7, surprins în imagini la MWC

01.03.2018
LG G7, surprins în imagini la MWC

LG a avut o prestaţie modestă la ediţia Mobile World Congress de anul acesta, prezentând oficial doar V30S, o versiune uşor îmbunătăţită a actualului model V30. Neoficial, LG a demonstrat într-un cadru restrâns şi o versiune prototip al vârfului de gamă G7 (nume de cod Neo).

„Neo” ar fi tocmai dispozitivul la care  LG a renunţat în favoare unui nou prototip (nume de cod Judy), care ar urma să fie finalizat în luna iunie. Chiar şi aşa, ne putem forma câteva impresii despre direcţia care ar putea fi urmată de companie în perioada următoare.

LG G7 „Neo” preia ecranul în stil iPhone X, cu colţuri rotunjite şi decupat la partea de sus,. Chiar dacă designul va suferi modificări, acesta este uo trăsătură care cu siguranţă va fi păstrată şi la modelul final. În privinţa „bretonului”, LG  a gândit un mic truc software prin care utilizatorii vor putea masca efectul acestuia aplicând un fundal negru pentru bara de status, rezultând o suprafaţă utilă de formă rectangulară.

În forma actuală, ecranul are diagonală de 6” şi foloseşte o ratata de aspect 19.5:9, corespunzătoare rezoluţiei 3120×1440 pixeli. Cu siguranţă, platforma hardware pe care este bazat noul vârf de gamă LG va folosi chipsetul Snapdragon 845. Aparent, vor exista două variante LG G7, una cu 4GB memorie RAM şi alta cu 6GB  RAM. Memoria internă porneşte de 64GB. Lista dotărilor este completată de un senzor de amprente la partea din spate şi sistem dual-camera.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult