LG HB620T îţi aduce TV-ul pe telefon

14.05.2008
LG HB620T îţi aduce TV-ul pe telefon

Producătorii asiatici de telefoane mobile au început deja să migreze către Europa tehnologiile care sunt considerate ceva banal pe continentul de la răsărit. LG vine să ne susţină teoria cu modelul HB620T. O denumire destul de puţin comercială, care are şanse mici să rămână în memoria potenţialilor clienţi.

LG HB620T are ca principale atuuri suportul DVB-T pentru televiziune digitală pe dispozitive mobile şi HSDPA pentru conexiuni la Internet rapide (7.3 Mbps). Toate bune şi frumoase la prima vedere numai că pentru browsing şi mai ales pentru a te uita la TV ai nevoie de un ecran decent. Aici rămâne dator LG HB620T. Un ecran de doar 2 inch nu va fi bun nici pentru browsing Web, nici pentru TV.

Din punctul de vedere al construcţiei, LG HB620T este un clamshell, nu foarte elegant, care abuzează de plastic. Sub ecran are butoane special dedicate aplicaţiei TV, ghidului TV şi listei de posturi recepţionate.

Cei de la LG ne-au mai rămas datori cu informaţii legate de disponibilitatea şi preţul de comercializare pentru acest model.

LG HB620T

LG HB620T

Urmărește Go4IT.ro pe Google News