LG KF600 – un telefon cum nu ai mai văzut

LG KF600 – un telefon cum nu ai mai văzut

Noul telefon LG KF600 vine să impresioneze adepţii senzaţiilor tactile şi vibraţiilor gentile cu o interfaţă utilizator deosebită, constituită din două display-uri frontale: unul standard, iar celălalt touchscreen. Mai mult, LG KF600 are design slider şi printr-o simplă culisare descoperi tastatura alfanumerică şi clasicele taste de apelare, acceptare, respingere.

LG KF600

Touchscreen-ul poartă numele de InteractPad, este amplasat în partea inferioară a telefonului şi foloseşte la navigarea prin meniuri, dar îşi dovedeşte eficienţa şi în cazul aplicaţiilor multimedia. Dacă asculţi muzică sau vizionezi un filmuleţ, ecranul se transformă într-un panou tactil cu taste dedicate (play, forward, back etc.), iar dacă îţi admiri albumul foto, cu ajutorul InteractPad-ului poţi mări, micşora sau edita imaginile cu uşurinţă. Pentru a evidenţia şi mai mult interfaţa utilizator, LG KF600 are preinstalate câteva teme grafice speciale (concepute de către un “graffiti master”) care cu siguranţă te vor încânta, mai ales dacă îţi plac zidurile şi metrourile vechi “stilizate” cu spray.

Până în prezent, doar americanii s-au bucurat de interfaţa cu două display-uri, aceasta pentru că LG KF600 este corespondentul terminalului LG VX8800 Venus din reţeaua Verizon, lansat încă din primăvara anului trecut. Se pare că diferă doar camera foto (cea de pe KF600 are 3 MP, iar VX8800 2 MP).

Ecranul standard afişează 262.000 de culori la 240 x 320 pixeli rezoluţie. Cum era de aşteptat de la un telefon high-end, specificaţiile precum Bluetooth, slot pentru card-uri microSD, interfaţă miniUSB, sunt desigur prezente.

LG KF600 va ajunge mai întâi în China, Mexic, Brazilia şi Turcia, iar apoi în întreaga lume. Preţul nu a fost dezvăluit, dar probabil se situează în apropierea costului unui VX8800 american, adică undeva la 400 $, fără taxe.

LG KF600

Urmărește Go4IT.ro pe Google News