LG lansează o versiune mai ieftină a modelului G7

Autor: Aurelian Mihai 07.11.2018
LG lansează o versiune mai ieftină a modelului G7

Noul telefon LG G7 Fit va fi disponibil chiar din această săptămână în ofertele magazinelor din anumite pieţe de desfacere, inclusiv cea europeană.

Cu design asemănător versiunii G7 mult mai costisitoare, G7 ThinQ se prezintă cu un ecran QHD+ (3120 x 1440) de 6.1”, de tip Super Bright LCD. Pe lista dotărilor intră şi o cameră foto de 16MP prevăzută cu opt moduri de captură asistate de tehnologii AI,  promiţând poze de mai bună calitate în orice situaţie. Din păcate, camera frontală este limitată la rezoluţia de 8MP.

Fiind totuşi vorba de un smartphone cu preţ accesibil, diferenţele se cunosc la partea de hardware. G7 ThinQ foloseşte o platformă de generaţie mai veche, bazată pe chipsetul Snapdragon 821, asistat cu 4GB memorie RAM. Cumpărătorii au de ales între 32GB şi 64GB memorie internă, expandabilă prin ataşarea unui card microSD.

Carcasa cu o grosime de 7.9 mm este certificată IP68 pentru protecţie împotriva pătrunderii de apă şi praf şi include un acumulator de 3000 mAh. Lista dotărilor este completată de conectivitate Wi-Fi AC şi 4G LTE, conector USB-C pentru încărcarea rapidă a bateriei, senzor de amprente şi un difuzor extern optimizat pentru volum sonor ridicat.

Anunţat încă din luna august, la expoziţia IFA Berlin, LG G7 Fit păstrează versiunea Android Oreo 8.1 şi primeşte un preţ ceva mai redus decât suma 750-800 dolari cerută pentru modelul mai bine cotat G7 ThinQ.

 

Tags: