LG Optimus G Pro – informaţiile neoficiale despre topul de gamă

18.01.2013
LG Optimus G Pro - informaţiile neoficiale despre topul de gamă

Am vrea să vă spunem că acesta va fi viitorul terminal de top de la LG, disponibil la nivel global, însă nu putem. Chiar şi specificaţiile de mai jos trebuie luate cu puţină sare deoarece nu sunt oficiale. Engadget.com a primit slide-ul de mai jos cu detalii despre Optimus G Pro, urmaşul lui Optimus G şi al lui Nexus 4. Ecranul de 5” are rezoluţie full HD, iar designul carcasei are linii curate. Camera foto din spate vine cu un senzor de 13 MP, pe când cea frontală are unul de 2,4 MP.

Acesta ar putea să fie viitorul LG Optimus G Pro

În carcasă se găsesc un chipset Qualcomm APQ8064 cu procesor quad core la 1,7 GHz, 2 GB RAM, memorie de 32 GB şi o baterie de 3.000 mAh. Acesta din urmă nu pare să adauge prea mult la greutatea totală de 160 g. Dimensiunile terminalului vor fi de 139 x 70 x 10,1 mm, apropiate de cele ale lui Xperia Z. Topul de gamă de la Sony este însă cu 2 mm mai subţire.

LG Optimus G Pro va rula Android 4.1, atunci când va fi lansat. Nu ştim când va fi acel moment şi nici nu avem date în legătură cu preţul. Târgul MWC care se apropie ar putea fi o oportunitate pentru producătorul coreean. Vă promitem că vom fi prezenţi acolo şi ne vom uita după el.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News