LG Optimus G Pro – versiunea internaţională de 5.5” a fost anunţată

LG Optimus G Pro - versiunea internaţională de 5.5” a fost anunţată

Într-un fel sau altul, LG îşi permite să lanseze în Japonia şi în restul lumii două telefoane cu aceeaşi denumire, dar diferite. Şi nu vorbim aici doar de brizbrizuri la nivel de carcasă. Spre finalul lunii ianuarie, piaţa japoneză primea un Optimus G Pro cu ecran full HD de 5”. Acum LG anunţă Optimus G Pro pentru alte pieţe, cu un ecran full HD de 5.5”. Carcasa diferă şi ea, însă aceasta nu ne miră deloc. Suntem surprinşi însă de faptul că specificaţiile sale nu au fost enumerate integral.

LG Optimus G Pro cu ecran de 5.5”

Producătorul crede că utilizatorul este mulţumit să află că smartphone-ul are un procesor quad core. Zvonurile anterioare vorbeau despre un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Constructiv, noul LG Optimus G Pro se remarcă prin marginile subţiri ale ecranului şi un buton fizic sub ecran. Capacul de pe spate are o textură pixelată. Producătorul susţine că el ar fi acoperit cu un fel de sticlă curbată, iar pixelii vor fi vizibili cu un efect 2,5D. Se prea poate ca LG să fie primul producător care vorbeşte despre acest concept, ce-ar trebui să se poziţioneze undeva între 2D şi 3D.

LG Optimus G Pro - sticlă curbată şi efect vizual 2,5D pentru capac

LG Optimus G Pro va intra pe piaţă la finalul acestei luni. Noi ne aşteptăm să-l vedem la Barcelona, la MWC şi să ne familiarizăm puţin cu el. Cât despre preţ, previziunile voastre sunt la fel de bune ca ale noastre.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News