LG Optimus L5 – elegant, accesibil şi cu Android 4.0

28.02.2012
LG Optimus L5 - elegant, accesibil şi cu Android 4.0

LG Optimus L5 este un smartphone cu sistem Android 4.0 şi dotări de nivel mediu, ce face parte din noua colecţie LG L-Style pentru anul 2012.

LG Optimus L5

Optimus L5 este pus în valoare de un ecran cu diagonală 4 inch şi rezoluţie 320×480 pixeli, acomodată într-o carcasă elegantă cu grosime 9,68 mm.

Configuraţia include un procesor la 800 MHz, ce aparent este suficient pentru cerinţele sistemului Android Ice Cream Sandwich, cosmetizat cu interfaţa LG 3.0 UI. Fără a avea pretenţiile interfeţei Sense a celor de la HTC, noua interfaţă LG se mulţumeşte doar să dea un plus de strălucire interfeţei standard pentru Android 4.0.

LG Optimus L5 - prezentare

Pe spatele carcasei din plastic texturat găsim o cameră foto cu rezoluţie 5MP, însoţită de blitz LED. Aceasta dispune de autofocus şi funcţie tap-focus, precum şi numeroase efecte de imagine pentru cosmetizarea pozelor obţinute. Din păcate funcţia de filmare lasă de dorit, fiind limitată la rezoluţie 640×480 pixeli.

Alături de conectivitate WiFi N, 3G HSDPA şi Bluetooth 3.0, avem la dispoziţie şi un modul NFC ce poate servi pentru plăţi electronice şi noul sistem de etichetare LG Tag+.

Cu dotări nu chiar impresionante, dar oferite într-un pachet elegant, LG Optimus L5 ajunge în magazinele europene către jumătatea acestui an, încadrat la un preţ de aproximativ 230 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News