LG Optimus L7, în magazine din această lună

10.04.2012
LG Optimus L7, în magazine din această lună

Optimus L7, modelul de top al seriei LG Optimus L, a luat deja drumul magazinelor retail din Franţa, încadrat la un preţ de 319 euro.

LG Optimus L7

Elegantul smartphone cu sistem Android 4.0 măsoară doar 8.7 mm grosime şi este ajutat de un chipset Qualcomm cu procesor Snapdragon dual core la 1 GHz.

Printre elementele de atracţie se numără ecranul de 4.3 inch, bazat pe o matrice IPS cu rezoluţie 480×800 pixeli, dar şi camera foto cu rezoluţie 5 MP.

LG Optimus L5

Pentru preţul plătit avem parte de 512 MB memorie RAM şi 4 GB memorie internă, extensibilă prin ataşarea unui card microSD. Listă dotărilor continuă cu suport 3G HSPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetoth 3.0, modul NFC pentru plăţi electronice şi un receptor A-GPS.

Conform LG Franţa, în perioada lunii mai va intra în peisaj şi frăţiorul mai mic Optimus L5, livrat tot cu sistemul Android ICS dar ajutat de un hardware ceva mai slab, ce are în componenţă un procesor tactat la 800 MHz şi ecran de 4 inch cu rezoluţie 480×320 pixeli.

Preţul lui Optimus L5 nu a fost încă dezvăluit, dar cu siguranţă va fi sub nivelul versiunii mai avansate, LG optimus L7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult