LG Optimus Sol are acum poze oficiale, lipseşte data lansării

22.08.2011
LG Optimus Sol are acum poze oficiale, lipseşte data lansării

Cu LG Optimus Sol ne-am întâlnit la începutul lunii, când şi-a făcut apariţia într-un clip hands-on. Acum am primit poze care par a fi oficiale. Terminalul are un design curat, iar carcasa pare să fie din plastic mat. Modelul prezentat în clipul menţionat era un prototip cu carcasa lucioasă. Apărut iniţial sub denumirea LG Victor într-un document cu planurile de viitor ale companiei asiatice, telefonul nu a fost nici până acum anunţat oficial.

LG Optimus Sol - poze oficiale

Ştim că LG Optimus Sol va avea un procesor dual core tactat la 1 GHz, un ecran AMOLED de 3.8″ cu o rezoluţie clasică de 480×800 pixeli şi o cameră foto de 5 MP pe spate. Din imagini nu ne putem da seama dacă lipseşte sistemul de focalizare automată, însă nu este oferit niciun LED pe post de blitz. De asemenea, nu ştim dacă deasupra ecranului avem o cameră frontală sau un senzor de proximitate.

Smartphone-ul LG Optimus Sol va face parte din gama mainstream de terminale cu sistem de operare Android. Acest fapt este confirmat de dimensiunea ecranului şi de facilităţile reduse ale camerei foto. Se presupune că preţul de lansare va fi de aproximativ 300 € şi va transforma telefonul într-unul relativ accesibil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News