LG Prada 3.0 – eleganţă şi specificaţii de top

14.12.2011
LG Prada 3.0 - eleganţă şi specificaţii de top

Colaborarea între LG şi Prada s-a fructificat până acum prin lansarea pe piaţă a două telefoane mobile. Pe numele său oficial Prada Phone by LG 3.0, cel de-al treilea terminal a fost anunţat astăzi oficial. Chiar şi pentru un utilizator care nu are legătură cu lumea modei, terminalul este foarte atractiv. Ecranul Nova cu diagonală de 4.3″ are o rezoluţie de 480×800 pixeli şi se laudă cu o luminozitate de 800 cd/mp.

LG Prada 3.0 - un smartphone elegant şi nu numai

Smartphone-ul nu pare să fie dotat cu un slot microSD, însă vine cu o memorie internă de 8 GB. Sistemul de operare a primit o temă alb-negru ce nu arată rău deloc. Carcasa este şi ea destul de subţire, cu doar 8,5 mm grosime, în condiţiile în care motorizarea sistemului de operare este realizată de un procesor dual core la 1 GHz.

LG Prada 3.0 - cameră foto de 8 MP şi procesor dual core la 1 GHz

LG Prada 3.0 are pe spate o cameră foto de 8 MP cu LED ce poate filma full HD. Capacul carcasei este decorat cu textura Prada Saffiano. LG a anunţat că telefonul va primi un update la sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. LG Prada 3.0 va fi disponibil pe piaţă la începutul anului viitor, la un preţ ce urmează să fie anunţat.

LG Prada 3.0 - Android 2.3 cu interfaţă alb-negru

Urmărește Go4IT.ro pe Google News