LG Prada K2 – primele imagini (UPDATE)

27.10.2011
LG Prada K2 – primele imagini (UPDATE)

UPDATE: LG Prada K2 a fost surprins din nou în imagini, de data aceasta mult mai detaliate.

LG Prada K2

Descoperim cu această ocazie că platforma software aleasă pentru noul Prada K2 este bazată pe o versiune de Android. Judecând după prezenţa celor patru butoane capacitive de sub ecran, sistemul de operare livrat este probabil o versiune mai veche de Android şi nu abia lansatul Ice Cream Sandwich.

LG Prada K2

Din informaţii încă neconfirmate aflăm şi că hardware-ul folosit de Prada K2 are la bază un procesor dual-core, iar printre dotări s-ar putea regăsi inclusiv conectivitate 3G HSPA+.

LG Prada K2 este un smartphone de top, bazat pe Android Gingerbread şi echipat cu ecran NOVA display de a doua generaţie, cu diagonală de 4.3 inch.

Ecranele bazate pe tehnologie NOVA display din a doua generaţie sunt lăudate ca fiind capabile să atingă o luminozitate impresionantă, de peste 1000 cd/m ².

Lista bunătăţilor oferite de noul Prada K2 continuă cu o cameră foto de 8 MP, cameră frontală de 1.3 MP pentru apeluri video şi 16 GB memorie internă.

Accesul la internet este facilitat prin conexiune Wi-Fi N şi 3G, cea din urmă oferind suport pentru conexiuni la 21 Mbps, folosind standardul HSPA+.

LG Prada K2

LG Prada K2 este adăpostit într-o carcasă cu grosime de 8.8 mm, acoperită cu un finisaj texturat de inspiraţie Prada. Data lansării nu a fost încă dezvăluită, însă evenimentul va avea loc probabil în perioada sărbătorilor de iarnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News