LG pregăteşte un smartphone cu două ecrane secundare. Ar putea fi V30 sau G7

19.05.2017
LG pregăteşte un smartphone cu două ecrane secundare. Ar putea fi V30 sau G7

LG a brevetat un nou design de smartphone, care ar putea dezvălui în ce direcţie va duce compania seria sa de dispozitive mobile high-end. Judecând după imaginile disponibile, acesta ar putea fi designul următorului smartphone din gama V, anul acesta în toamnă fiind aşteptat V30, sau chiar cel al lui LG G7, având în vedere că nu mai avem mult de aşteptat până la dezvăluirea modelului phablet. Curios este faptul că modelul descris în brevete include nu unul, ci două display-uri secundare.

În mare, designul noului dispozitiv este inspirat de cel al lui LG G5. Avem de a face cu un display cu margini foarte subţiri, care se prelungeşte în partea de sus cu două alte display-uri secundare, de o parte şi de cealaltă a camerei foto frontale, amplasată în centrul dispozitivului. O altă posibilitate ar putea fi integrarea unui display cu formă diferită, care să includă o „pauză” în partea de sus pentru a găzdui camera. Deşi nu este tocmai clar dacă avem de a face cu o cameră sau un difuzor pentru apeluri, faptul că nu există un alt element în desen care să descrie o cameră sugerează că difuzorul va fi integrat în rama metalică, asemeni Xiaomi Mi MIX.

Faptul că dispozitivul vine cu două zone de afişare secundare sugerează că vorbim despre un smartphone din gama V, modelele V10 şi V20 fiind echipate cu display-uri secundare în partea de sus, unde se regăseau scurtături către aplicaţii şi diverse notificări şi informaţii rapide. Desenul noului dispozitiv prezintă patru scurtături către aplicaţii în partea stângă şi pictograme care oferă informaţii despre starea telefonului în dreapta (semnal Wi-Fi, semnal de reţea, baterie, etc.).

Întrucât LG V30 ar trebui să fie lansat în această toamnă, acesta ar fi primul candidat pentru acest design, însă este foarte posibil ca LG să nu aibă timp să îl implementeze într-un dispozitiv într-o perioadă atât de scurtă. În acest caz, am putea avea de a face cu designul lui LG G7, următorul flagship al companiei, care este aşteptat abia în primăvara anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult