LG T375 – telefon dual-SIM cu ecran touch de 3.2 inch

01.03.2012
LG T375 - telefon dual-SIM cu ecran touch de 3.2 inch

LG T375 este un telefon din categoria feature phone, dotat cu un ecran touch de 3.2 inch şi funcţionalitate dual-SIM.

LG T375 - telefon dual-SIM cu ecran touch

Deşi sistemul de operare utilizat este unul proprietar, LG a avut grijă să ofere o interfaţă touch cu suport pentru widget-uri, menit să aducă un pic din experienţa unui smartphone şi pe dispozitive cu mai puţine preteţii.

LG T375 - văzut din lateral

Accesul la internet este asigurat prin conexiune WiFi, în timp ce pentru reţelele de telefonie mobilă avem la dispoziţie doar conectivitate GSM/EDGE. Printre facilităţile oferite se numără un client push email, respectiv acces la reţelele de socializarea Facebook şi Twitter.

LG T375 - capacul texturat, cu finisaj cauciucat

Alături de ecranul cu rezoluţie 240×320 pixeli, LG T375 mai pune la dispoziţie o cameră foto de 2 MP şi conectori pentru căşti de tip jack 3.5 mm pentru amatorii de muzică. Colecţua de poze şi fişiere MP3 poate fi găzduită în până la 16 GB memorie, asigurată prin ataşarea unui card de memorie microSD achiziţionat separat.

LG T385 oferă funcţionalitate identică modelului T375, cu excepţia suportului dual-SIM. Ambele telefoane vor lua drumul magazinelor începând din această lună, cu un preţ de achiziţie sperăm cât mai accesibil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News