LG va prezenta oficial smartphone-ul Velvet în mai

24.04.2020
LG va prezenta oficial smartphone-ul Velvet în mai

LG va lansa oficial noul său smartphone LG Velvet pe 7 mai, potrivit unei invitații pe care compania a trimis-o presei din Coreea de Sud. Zvonurile de până acum susțineau că evenimentul va avea loc pe 15 mai.

Pe scurt, LG Velvet va avea display cu diagonala de 6,7-6,9 inchi, chipset Snapdragon 765G, cameră de 48 MP și baterie cu cpacitate de 4.000 mAh. Ca multe alte modele ale companiei, dispozitivul nu va uita audiofilii. LG Velvet va dispune de jack audio de 3,5 mm pe partea de jos și de două difuzoare stereo.

Telefonul va avea trei butoane fizice – power, volume și unul dedicat pentru Google Assistant -, o configurație pe care am văzut-o și pe alte modele LG.

LG s-a concentrat în acest caz pe design, deoarece producătorul sud-coreean crede că telefoanele actuale arată toate cam la fel, fiind dificil să fie deosebite doar prin intermediul caracteristicilor tehnice. La Velvet, atrage atenția designul ansamblului celor trei camere, numit de LG „Raindrop”, dar și prin ecranul și spatele curbate.

LG Velvet va fi disponibil în trei culori: Aurora White, Aurora Grey și Aurora Green.

Potrivit unor informații, LG Velvet va fi mai ieftin decât vârfurile de gamă oferite de competitori și va costa în jur de 850 de dolari.

Noul smartphone înlocuiește seria „G”, la care compania renunță.

Sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult