LG a publicat un clip video cu smartphone-ul Velvet, care va veni cu chipset Snapdragon 765 – FOTO, VIDEO

19.04.2020
LG a publicat un clip video cu smartphone-ul Velvet, care va veni cu chipset Snapdragon 765 - FOTO, VIDEO

Noul smartphone mid-range premium LG Velvet, prin intermediul căruia compania sud-coreeană speră să câștige teren pe piața de telefoane mobile, a fost prezentat parțial într-un clip video.

Compania a publicat materialul video, centrat pe designul dispozitivului, pe canalul de YouTube din Coreea de Sud. În clip, LG pune accent pe designul „3D Arc” și pe modulul pentru cameră în formă de strop de ploaie, numit „Raindrop”.

Ca multe alte modele ale companiei, dispozitivul va ținti audiofilii. LG Velvet va dispune de jack audio de 3,5 mm pe partea de jos și de două difuzoare stereo. Telefonul va avea trei butoane fizice – power, volume și unul dedicat pentru Google Assistant -, o configurație pe care am văzut-o și pe alte modele LG.

LG Velvet va fi disponibil în trei culori: Aurora White, Aurora Grey și Aurora Green.

Filozofia LG, în cadrul noului produs, este următoarea: smartphone-urile de astăzi arată cam la fel și este din ce în ce mai dificil să le deosebești doar prin intermediul caracteristicilor tehnice.

Compania a optat pentru modelul de chipset Snapdragon 765, care are integrat modem 5G, nu pentru mai puternicul Snapdragon 865. Motivele sunt mai multe. LG vrea să ofere Velvet la un preț accesibil, iar acest chipset ocupă mai puțin spațiu în carcasă. Potrivit unor informații, Google ia de asemenea acest procesor în calcul pentru viitorul model Pixel.

Conform zvonurilor, LG Velvet va avea o cameră principală cu senzor de 48 MP, baterie cu capacitate de 4.000 mAh și ecran de 6,7-6,9 inchi.

Mai știm și că acest terminal va înlocui seria de smartphone-uri „G” a companiei.

Potrivit unor informații, LG Velvet va fi prezentat pe 15 mai.

Sursa: XDA

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult