LG Velvet va fi modelul care va înlocui seria G

13.04.2020
LG Velvet va fi modelul care va înlocui seria G

LG Velvet este numele următorului telefon sud coreean care va înlocui vechea serie de dispozitive high-end „LG G”. Se pare că producătorul sud coreean dorește să meargă într-o direcție diferită cu acest nou dispozitiv, punând mai degrabă accent pe design decât pe specificații hardware de top. Zvonurile de până acum poziționează acest dispozitiv mai degrabă în gama „mid-range premium” decât pe segmentul flagship.

Singurele imagini pe care LG le-a oferit pentru modelul Velvet sunt un logo și o schiță cu spatele dispozitivului. Compania pare să încerce o abordare diferită față de alți producători la capitolul design, cel puțin din punctul de vedere al camerelor. În timp ce alte companii au început să integreze camerele în dreptunghiuri și pătrate din ce în ce mai proeminente, LG Velvet alege un design mai puțin tradițional. Se pare că vor fi amplasate trei camere foto pe verticală, fiecare independentă de cealaltă, într-o formă care amintește de picături de apă, cel mai de jos cerc reprezentând un blitz.

În rest, telefonul nu pare să fie extrem de diferit față de modelele precedente de la LG, precum G8, fiind echipat cu un panou de sticlă curbat pe spate și margini metalice în jurul acestuia. Compania sud coreeană se laudă însă cu „eleganța tactilă” și alte astfel de denumiri care descriu o senzație plăcută la atingere („lustrous smoothness and premium softness”).

În materie de specificații hardware, noul telefon este așteptat cu un chipset Snapdragon 765, modelul mid-range de la Qualcomm, alături de conectivitate 5G. Nu este clar în schimb ce alte capabilități va oferi.

Chiar dacă LG nu a anunțat în mod oficial o dată pentru lansarea LG Velvet, zvonurile spun că acesta ar putea fi prezentat oficial pe 15 mai. Din fericire pentru LG, această dată nu pare să se suprapună cu alte anunțuri, majoritatea companiilor preferând să prezinte noile modele în februarie, martie și aprilie.

(via LG)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult