Liquid Gallant, Acer anunţă două terminale Android accesibile

21.08.2012
Liquid Gallant, Acer anunţă două terminale Android accesibile

Cu o săptămână înaintea deschiderii expoziţiei IFA Berlin 2012, Acer a anunţat două noi terminale Android care vor ajunge pe piaţă începând cu luna septembrie şi vor viza segmentul cu cost scăzut al pieţei.

Bazate pe acelaşi procesor MediaTek MT6575, o soluţie hardware cu preţ redus care oferă un nucleu single-core ARM Cortex-A9 tactat la frecvenţa de 1GHz şi un procesor grafic PowerVR SGX531T, cele două terminale denumite Liquid Gallant sunt identice din punct al specificaţiilor, singura diferenţă fiind suportul dual SIM oferit de versiunea Duo.

Terminalele Liquid Gallant şi Liquid Gallant Duo oferă un ecran cu diagonală de 4,3″ şi rezoluţie qHD, o memorie cu o capacitate de 1GB şi o stocare internă de 4GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD, o cameră foto cu senzor de 5MP şi modul wireless 802.11 b/g/n.

Ambele modele vor fi disponibile în versiunile coloristice „gentle black” şi „ceramic white” şi, ţinând de costul redus al platformei hardware, pe care MediaTek o promovează ca o soluţie compatibilă cu Ice Cream Sandwich pentru terminalele ieftine, ne aşteptăm ca Acer să afişeze un preţ corespunzător.

Acer Liquid Gallant

Urmărește Go4IT.ro pe Google News