Liquid Zest Plus, noul smartphone Acer cu baterie de 5000 mAh intră la vânzare din luna iulie

27.05.2016
Liquid Zest Plus, noul smartphone Acer cu baterie de 5000 mAh intră la vânzare din luna iulie

Anunţat oficial luna trecută, versiunea superioară a lui Liquid Zest, numită sugestiv „Plus”,  pune accentul pe o durată cât mai mare de funcţionare, hardware-ul ales fiind special selecţionat pentru folosirea eficientă a bateriei.

Acer Liquid Zest Plus pune la dispoziţie un ecran de 5,5”, dar limitat la rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), mai puţin solicitantă din punct de vedere al resurselor de procesare. Chipset-ul MediaTek MT6735 vine cu un procesor quad-core la 1,3 GHz (patru nuclee Cortex-A53) şi un GPU Mali-T720MP2, ambele modeste în termeni de performanţă, dar care asigură un consum redus de energie.

Acer Liquid Zest Plus

Pentru a ţine costurile de producţie, cât şi preţul la un nivel scăzut, Acer a integrat doar 16 GB spaţiu de stocare şi 2 GB memorie RAM, caracteristici deja obişnuite pentru telefoanele care intră în gama mid-range. Lista dotărilor este completată cu două camere foto de 13MP şi 5MP.

Livrat cu versiunea Android 6.0 Marshmallow, Acer Liquid Zest Plus va putea fi achiziţionat şi din regiunea EMEA (Europa şi Orientul Mijlociu) la preţul de 199 euro.

Vezi şi Acer Predator 17 (G9-792) REVIEW

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult