Lista cu specificații OnePlus 12 pare să includă un acumulator de capacitate mare

20.07.2023
Lista cu specificații OnePlus 12 pare să includă un acumulator de capacitate mare

Așteptat abia în luna decembrie, OnePlus 12 conturează un upgrade semnificativ față de modelul anterior, atingând aspecte precum capacitatea bateriei și tipul chipsetului folosit.

Potrivit listei preliminare cu specificații, OnePlus 12 vine cu ecran AMOLED LTPO de 6.7 inch, cu rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz. Din aranjament nu poate lipsi chipsetul Snapdragon 8 Gen 3, ajutat cu 16GB memorie RAM LPDDR5X și stocare internă UFS 4.0, cu capacitate începând de la 256GB.

Apoi, un upgrade care este așteptat de cam toți utilizatorii OnePlus este pentru un nou senzor pentru camera principală. În ciuda dimensiunilor reduse, senzorul Sony de pe OnePlus 11 s-a dovedit a fi foarte performant, în special datorită procesării de calitate și culorilor reglate de Hasselblad. Un OnePlus cu senzor și mai bun ar putea fi o propunere foarte atractivă. Tot la capitolul foto am putea vedea un zoom mai bun. Potrivit zvonurilor de până acum, configurația foto este alcătuită dintr-un modul telephoto de 50 MP, cameră ultrawide de 50 MP și cameră periscope de 64 MP, așteptată cu zoom optic 3x.

Dacă OnePlus 11 vine cu încărcare de 100W, succesorul ar putea urca viteza la 240W și 5400 mAh capacitate acumulator, incluzând cea mai nouă implementare SuperVOOC dezvoltată de OPPO. Totodată, viteza de încărcare wireless ar putea atinge 50W. Cel puțin, adaptorul AC va fi inclus în pachetul cu accesorii.

Probabil cea mai puțin importantă informație despre OnePlus 12 este faptul că va avea un „design simetric”, preluat în mare parte de la actuala generație OnePlus 11. Altfel spus, sunt șanse mici să vedem omis ornamentul supradimensionat pentru camera foto, chiar dacă impresiile primite până acum nu au fost tocmai favorabile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult