Lista smartphone-urilor pe care Sony le va lansa în acest an

03.01.2018
Lista smartphone-urilor pe care Sony le va lansa în acest an
Potrivit informaţiilor apărute pe internet până acum, Sony va lansa în acest an mai multe modele de smartphone-uri high-end şi mid-range. Compania a promis anul trecut că va schimba designul Omnibalance, pe care îl foloseşte deja de câţiva ani. Totuşi, din ce am aflat până acum, schimbările nu vor fi prea radicale. 
 
Sony lansează noi smartphone-uri high-end de două ori pe an, cu ocazia evenimentelor Mobile World Congress şi IFA. Iată modelele la care ne putem aştepta sigur în acest an:
 
Sony Xperia XZ2 Premium. Modelul XZ Premium de la Sony a fost performant, dar multă lume a susţinut că avea un preţ mult prea mare şi design învechit. Potrivit zvonurilor, modelul XZ2 Premium va avea margini foarte înguste (cel puţin în lateral) şi va păstra difuzoarele frontale. Mai mult, dispozitivul va dispune de spate din sticlă şi cameră duală. 

Sony Xperia XA2/XA2 Ultra. Se pare că Xperia XA2 va avea ecran cu diagonala de 5 inci, la fel ca predecesorul lui. XA2 Ultra va fi un phablet cu display de 6 inci (rezoluţie Full HD), chipset Snapdragon 630, 4 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 64 GB. Marginile laterale vor fi foarte înguste, iar pe partea frontală telefonul va dispune de cameră duală pentru selfie-uri. Camera principală va fi una „convenţională”, cu un singur senzor. Potrivit zvonurilor, modelele din această familie vor păstra formatul 16:9 pentru display şi vor avea senzor de amprentă poziţionat pe partea din spate, nu pe lateral, în butonul Power, ca până acum. 

 
Sony Xperia L2. Acest model va fi poziţionat între XA2 şi XA2 Ultra. Smartphone-ul va dispune de display cu diagonala de 5,5 inci, chipset Snapdragon 630 şi 4 GB memorie RAM. Se pare că terminalul va fi livrat cu Android Nougat, dar va primi repede actualizarea Oreo. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult