Sony Xperia XA2 Ultra - primele imagini şi specificaţii

Subiect de zvonuri încă de la jumătatea anului trecut, Sony Xperia XA2 Ultra vine cu un design chiar mai învechit decât atât, da asortat cu dotări potrivite pentru noul an.

Potrivit Sony, pozele selfie rămân la modă şi în 2018, motiv suficient pentru a echipa Xperia XA2 Ultra cu sistem dual-camera la partea din faţă, asistat cu blitz LED şi o colecţie generoasă de filtre pentru imagine.

În schimb, inginerii care au creat designul lui Xperia XA2 Ultra par să nu fi ieşit prea des din laborator, altfel ar aflat despre noul trend al telefoanelor cu design all-screen, punând accent pe maximizarea suprafeţei alocată ecranului. Ignorând spaţiul amplu disponibil pe rama orizontală de sub ecran, Sony a optat pentru folosirea unor taste de navigare Android afişate direct pe ecranul FHD de 6.0”, ocupând din spaţiul de afişare util.

Carcasa acoperită cu metal şlefuit mai prezintă o cameră foto de tip convenţional la partea din spate, alăturată senzorului de amprente.

Potrivit informaţiilor furnizate, Sony Xperia XA2 este motorizat de chipsetul Snapdragon 630 ajutat cu 4GB memorie RAM, dispune de 64 GB spaţiu de stocare şi rulează versiunea Android 8.0.0 Oreo.

Aşteptat la începutul acestui an, Xperia XA2 nu are încă un preţ de lansare oficial.

publicitate