Lista telefoanelor HTC care primesc update la Android 9.0 Pie

13.08.2018
Lista telefoanelor HTC care primesc update la Android 9.0 Pie

În ciuda faptului că divizia de smartphone-uri HTC este într-un continuu declin, compania taiwaneză continuă să se numere printre primele din industrie care promite actualizări software la cea mai nouă versiune de Android. Astfel, avem lista oficială cu dispozitivele sale care vor primi noul Android 9.0 „Pie”, care include o selecţie de telefoane cel puţin surprinzătoare.

HTC a publicat pe contul său de Twitter lista telefoanelor care vor primi în viitorul apropiat actualizări software la cea mai recentă versiune de Android, însă această listă nu este deloc surprinzătoare şi nici foarte lungă:

  • HTC U12+
  • HTC U11
  • HTC U11+
  • HTC U11 life (Android One)

Ultimele patru telefoane din gama sa „premium” vor fi actualizate la Android 9.0 Pie, însă celelalte telefoane lansate chiar şi în urmă cu mai puţin de doi ani nu vor mai primi actualizări. De fapt, chiar şi telefoane mult mai noi precum Desire 12, un mid-range lansat în 2018, va rămâne la Android Oreo.

Compania a promis un calendar cu data de lansare a software-ului pentru fiecare telefon în parte, însă este foarte posibil ca ordinea să fie chiar cea în care au fost prezentate, modelul U12+ fiind cel mai nou şi mai puternic dispozitiv din portofoliul său, primind astfel prioritate în lansările de actualizări software.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult