Lumigon T3 este un smartphone care dispune de cameră cu vedere nocturnă

07.06.2016
Lumigon T3 este un smartphone care dispune de cameră cu vedere nocturnă
Compania daneză Lumigon a lansat un nou smartphone numit T3 care vine cu câteva caracteristici tehnice interesante. Terminalul este realizat din inox şi sticlă rezistentă la zgârieturi şi şocuri Gorilla Glass 4. Ecranul AMOLED are diagonala de 4,8 inci şi rezoluţie HD (720p), iar T3 vine cu butoane pentru meniu software şi fizice. Până aici nimic impresionant. 
 
Citeşte şi: Samsung se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Galaxy On7 (2016)
 
Punctul de atracţie al modelului Lumigon T3 este camera cu vedere nocturnă de 4 MP poziţionată pe partea din spate. Aceasta permite realizarea de imagini şi filmarea în locuri complet întunecate. Pe lângă aceasta, T3 dispune de cameră principală de 13 MP capabilă să filmeze la rezoluţie 4K şi de cameră frontală de 5 MP. 
 
 
Terminalul rulează Android 6.0, include tehnologie de încărcare wireless, suport dual-SIM, difuzoare stereo, senzor pentru amprentă, slot USB rezistent la praf şi apă, procesor octa-core, 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 128 GB. Capacitatea bateriei nu a fost anunţată de producător. 
 
 
Lumigon va oferi telefonul în culorile negru, alb, portocaliu la preţul de 740 de dolari. Versiunea de culoare neagră este disponibilă, iar celelalte două vor debuta pe piaţă mai târziu în această lună. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult