Meizu 16s, concurent pentru Xiaomi Mi 9 şi alte modele asiatice de top, apare în baza de date AnTuTu

Meizu 16s, concurent pentru Xiaomi Mi 9 şi alte modele asiatice de top, apare în baza de date AnTuTu

Aşteptat să fie unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Snapdragon 855 de anul acesta, noul Meizu 16s şi-a făcut deja apariţia în baza de date cu rezultate AnTuTu, afişând un nivel de performanţă impresionant.

La exterior, aşteptările sunt ca Meizu 16s să aibă un design foarte asemănător cu predecesorul Meizu 16, dar cu ecranul încadrat de rame orizontale mai înguste.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Meizu 16s vine echipat cu chipsetul Snapdragon 855, încât performanţele oferite nu pot fi prea departe de nivelul altor modele flagship recent lansate, cum ar fi Xiaomi Mi 9, Lenoo S5 Pro GT şi chiar Galaxy S10. Însă experienţa cu sistemul Android 9, reinterpretat în ediţie Flyme OS 7, va fi cu siguranţă diferită de cea obţinută cu alte modele smartphone. Cei care plănuiesc să achiziţioneze Meizu 16s din ofertele magazinelor chinezeşti, cu intenţia de a-l folosi pe teritoriu european sau altă ţară non-asiatică, vor avea de instalat separat pachetul Google Play services, acesta nefiind inclus în versiunea de firmware destinată pieţelor asiatice.

Cu toate acestea, smartphone-ul echipat cu cameră foto de 48MP, 6GB memorie RAM, 128GB stocare internă şi un ecran AMOLED Full HD+ de 6.2 inch ar putea avea partea sa preţul mai accesibil decât întâlnim de obicei la telefoane bazate pe cel mai puternic chipset Qualcomm al momentului.

Potrivit scorului de 357975 puncte obţinute în bench-ul AnTuTu, Meizu 16s pe picior de egalitate cu Xiaomi Mi 9. Preţul la vânzare nu este cunoscut, însă zvonurile de până acum vorbesc de preţuri începând cu echivalentul a 430 euro în ofertele magazinelor asiatice.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult