Meizu 16s şi 16s Plus apar în imagini neoficiale

27.02.2019
Meizu 16s şi 16s Plus apar în imagini neoficiale

Probabil, unele dintre cele mai ieftine telefoane cu Snapdragon 855 de anul acesta, noile modele Meizu 16s şi 16s Plus apar în imagini neoficiale cu mai bine de o lună înainte de lansare.

Numit “quad bezel-less display”, ecranul ales pentru noua serie de telefoane Meizu vine fără breton sau perforaţie decupată din suprafaţa utilă şi este încadrat de o ramă verticală aproape invizibilă. Pe orizontală, carcasa lasă doar suficient spaţiu pentru lentila camerei frontale şi casca audio. O ramă la fel de îngustă este lăsată şi la partea de jos, pentru simetria designului şi sprijinirea telefonului în palme fără riscul activării involuntare a suprafeţei touch.

Meizu 16s vine echipat cu un ecran de 6.2 inch, iar modelul Plus creşte diagonala la 6.76 inch. Ambele variante folosesc însă panouri AMOLED cu rezoluţie 1080+, claritatea uşor mai bună a imaginii avantajând modelul compact. Meizu 16s este şi cu 1.5mm mai subţire decât modelul Plus, însă cel din urmă ar putea avea un acumulator mai mare.

Potrivit informaţiilor strânse până acum din surse neoficiale, Meizu 16s foloseşte chipsetul Snapdragon 855 şi vine echipat cu o cameră foto de 48MP, bazată pe senzorul Sony IMX586 şi prevăzută cu funcţie de stabilizare optică a imaginii (OIS). Telefonul adăposteşte un acumulator de 3600 mAh suficient pentru cel puţin o zi de utilizare, însă nu include tehnologie de încărcare wireless, pe care Meizu o consideră neesenţială la un flagship de buget cum avem în cazul de faţă.

Meizu 16s şi Meizu 16s Plus ar putea fi lansate în perioada aprilie-mai, urmând să apară în ofertele magazinelor din China cu preţuri începând de la 430 euro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult