Meizu M3 Max, lansat oficial

05.09.2016
Meizu M3 Max, lansat oficial

Botezat M3 Max, noul smartphone Meizu atrage atenţia prin ecranul Full HD de 6” şi acumulatorul generos, de 4100 mAh.

Motorizat de chipsetul MediaTek Helio P10, noul M3 Max dispune de procesor octa-core la 1.8 GHz şi un GPU din seria Mali T860, mai mult decât capabil pentru a face faţă ecranului cu rezoluţie 1080p. Smartphone-ul vine echipat cu 3GB memorie RAM şi o cantitate generoasă de 64 GB spaţiu de stocare intern, care poate fi extins adăugând şi un card de memorie microSD.

Acumulatorul de 4100 mAh dispune de suport fast charging, astfel că timpul petrecut lângă adaptorul AC nu ar trebui să depăşească două ore.

Lista dotărilor este completată de o cameră foto principală cu rezoluţie 13 MP şi o cameră frontală de 5 MP. La fel ca majoritatea smartphone-urilor de generaţie recentă, Meizu M3 Max vine echipat cu senzor de amprente, plasat sub ecran şi integrat cu tasta Home.

Cu dimensiuni 163.4 x 81.6 x 7.94mm şi greutate de 189 grame, M3 Max nu este tocmai compact, însă în limite acceptabile pentru un phablet cu ecran de 6”.

M3 Max vine echipat cu Flyme OS 5.2, o versiune de Android 6.0 cu interfaţă personalizată.

Oferit cu suport dual-SIM şi conectivitate 4G VoLTE, Meizu M3 Max va putea fi găsit în oferta magazinelor asiatice începând cu data de 15 septembrie, în versiune Champagne Gold, Silver, Gray şi Rose Gold, la un preţ de aproximativ 255 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult