Meizu a prezentat primul său smartwatch

22.08.2016
Meizu a prezentat primul său smartwatch
Producătorul chinez de electronice Meizu a prezentat propriul său model de smartwatch, numit Mix. Acesta este, de fapt, o combinaţie între un ceas inteligent şi un activity tracker. 
 
Meizu Mix are un display analog (care nu poate primi comenzi tactile), dar dispune de mecanism elveţian şi protecţie din cristal safir. 
 
Ceasul are un diametru de 42 mm şi rezistă în apă până la o adâncime de 30 de metri. 

La o primă vedere, dispozitivul Meizu seamănă cu un ceas de mână analog oarecare. Însă, Mix dispune de un ecran LED pentru notificări şi vibraţii pentru alerte. Ceasul se conectează la telefon prin intermediul Bluetooth şi dispune de baterie de 270 mAh despre care producătorul susţine că are o autonomie de până la 240 de zile. 

 
Mix a fost lansat în China prin intermediul site-ului de crowdfunding Taobao. Sunt disponibile versiuni cu carcase negre şi argintii, la preţuri cuprinse între 150 şi 225 dolari. Diferenţele de preţ sunt date de materialul din care este realizată cureaua.
 
Livrările ar trebui să înceapă în luna octombrie a acestui an. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult