Meizu Pro 7 are parte de primul teaser oficial, confirmând una dintre dotările esenţiale

20.07.2017
Meizu Pro 7 are parte de primul teaser oficial, confirmând una dintre dotările esenţiale

Aşteptat să fie dezvăluit oficial în data de 26 iulie, vârful de gamă Meizu Pro 7 poate fi admirat deja în toată splendoarea.

Cu preţ estimat în jurul sumei 450 dolari, Meizu Pro 7 se prezintă într-o carcasă din metal şlefuit, cu un design care nu iese prea mult din tiparul produselor smartphone de generaţie recentă, exceptând un detaliu foarte uşor de remarcat la partea din spate. Dispozitivul vine echipat cu un al doilea ecran color, folosit la afişarea mesajelor de notificare şi încadrarea portretelor folosind camera foto principală.

Trecut şi pe la centrul de certificare a echipamentelor electronice din China (TENAA), Meizu Pro 7 este deconspirat ca fiind un smartphone cu ecran Full HD de 5.2”, motorizat de chipsetul MediaTek Helio X30 (proces de fabricaţie pe 10 nm) şi echipat cu un sistem dual camera bazat pe doi senzori Sony IMX386 cu rezoluţie 12MP, întâlniţi deja la modelele Meizu MX6 şi Meizu PRO 6 Plus.

Potrivi unor zvonuri încă neconfirmate oficial, va exista şi o variantă Meizu Pro 7 Plus, motorizată de Samsung Exynos 8895 – acelaşi chipset întâlnit şi la telefoanele Galaxy S8+.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult