Meizu tocmai a dezvăluit un nou smartphone cu preţ entry-level, echipat cu ecran HD de 5,5” şi un CPU octa-core la 1.5 GHz.

31.10.2016
Meizu tocmai a dezvăluit un nou smartphone cu preţ entry-level, echipat cu ecran HD de 5,5” şi un CPU octa-core la 1.5 GHz.

Meizu a lansat un nou smartphone cu preţ entry-level, echipat cu ecran HD de 5,5” şi un CPU octa-core la 1.5 GHz.

Oferit cu preţ de 132 dolari în varianta cea mai bine dotată, Meizu M5 are la bază chipsetul MediaTek MT6750 ajutat cu 2 GB sau 3 GB memorie RAM, respectiv 16GB/32 GB memorie internă şi slot microSD.

Dispozitivul livrat cu sistemul FlyMe OS (o versiune personalizată de Android 5.1) include cameră foto de 13 MP cu blitz dual-LED şi sistem de focalizare phase-change, capabil să obţină imagini clare în doar 0.2 secunde. Ecranul protejat sub un scut Gorilla Glass cu margini curbate este încadrat cu o cameră frontală de 5MP şi tastă Home cu buton fizic, a cărui suprafaţă ia şi rolul de senzor biometric pentru autentificare pe bază de amprentă.

Oferind un plus de valoare la acest domeniu de preţuri, Meizu M5 dispune de conectivitate 4G cu suport VoLTE, WiFi, Bluetooth, receptor GPS şi un acumulator de 3070 mAh care nu ar trebui să pună probleme configuraţiei folosite.

Din păcate dispozitivul aşteptat în stocurile magazinelor începând cu luna noiembrie a fost anunţat doar pentru piaţa chineză, momentan nefiind disponibile informaţii privind lansarea acestuia şi în alte regiuni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult