Microsoft Zune Phone, din nou în discuţii

Microsoft Zune Phone, din nou în discuţii

Subiectul Zune pe meleagurile noastre este departe de a fi aprig dezbătut, iar principalul motiv ţine de absenţa totală a PMP-ului Microsoft pe piaţa din România. Ultimele zvonuri scot însă la iveală un subiect interesant, despre care am mai vorbit în câteva rânduri: lansarea unui telefon Microsoft cu interfaţa prezentă pe player-ul Zune şi cu sistem de operare Windows Mobile.

Zvonurile sunt alimentate de o acţiune de advertising a gigantului din Redmond în care se vorbeşte despre lansarea serviciului “Pink mobile” – numele de cod al unui proiect ce ţine de implementarea software-ului Zune pe telefoanele mobile. Agenţiile de publicitate cu care Microsoft a avut întrevederi se numără printre cele mai importante la nivel global: McCann, JWT şi Crispin Porter + Bogusky.

Microsoft Zune HD

În paralel, Microsoft pregăteşte noul PMP Zune HD, dar specificaţiile sale sunt bine tăinuite momentan. Tot ce putem bănui este că viitorul player ar putea oferi performanţe demne de un laptop: display HD şi puterea necesară rulării filmelor High Definition.

Cam atât deocamdată, acum aşteptăm discursul lui Steve Ballmer care, sperăm noi, să fie cât mai la obiect.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News