Mid-range-ul OnePlus Nord N300 5G va oferi încărcare mai rapidă decât a multor flagship-uri din piață

14.10.2022
Mid-range-ul OnePlus Nord N300 5G va oferi încărcare mai rapidă decât a multor flagship-uri din piață

OnePlus se pregătește de lansarea unui nou model Nord din gama inferioară, unul dintre cele mai accesibile dispozitive din oferta sa. Modelul OnePlus Nord N300 5G va adoadoadopta o configurație hardware modestă, dar va încerca să aducă și câteva avantaje, unele pe care nu le găsim nici pe cele mai performante flagship-uri. De exemplu, OnePlus a decis că încărcarea rapidă va fi prioritară față de alte elemente.

Nord N300 va continua în direcția modelelor OnePlus de buget din anii precedenți

The Verge anunță că OnePlus  Nord N300 5G va fi lansat cu încărcare rapidă la 33W prin cablu, ceva ce noile modele Galaxy Z sau iPhone 14 Pro nu pot egala, aceste modele fiind limitate la 25W. Telefonul va adopta un chipset MediaTek, probabil unul din gama inferioară, alături de un ecran cu refresh rate la 90 Hz.

Cel mai probabil însă, noul OnePlus Nord N300 nu va reprezenta un upgrade major față de modelul N200. Acesta va oferi doar încărcare mai rapidă și probabil un procesor mai capabil. Totuși, ecranele ar putea rămâne similare. Cel mai probabil, N300 nu va primi un ecran OLED, întrucât acelea sunt semnificativ mai scumpe. Lansarea este așteptată în luna noiembrie.

Seria Nord de la OnePlus s-a dovedit a fi una de succes. Brandul oferă capabilități limitate față de cele ale flagship-urilor sale, însă păstrează OxygenOS pe toate aceste dispozitive, oferind o experiență software similară la preț mult mai mic. Din acest motiv, seria Nord a ajuns să fie semnificativ mai populară. Gama de produse Nord s-a extins anul acesta și la căști, iar mai recent au apărut și primele smartwatch-uri sub acest brand.

Acestea sunt și singurele telefoane de la Oppo care se vând în SUA, brand-ul principal al companiei, fiind absent din magazinele din această regiune. Anterior, reprezentanții Oppo au declarat că SUA este una dintre cele mai dificile piețe din lume.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult