Mihaela Rădulescu prezintă Palm Treo Pro

31.10.2008
Mihaela Rădulescu prezintă Palm Treo Pro

Ieri seară, în clubul Pat din capitală, Mihaela Rădulescu a fost gazda evenimentului de lansare a smartphone-ului Palm Treo Pro în România. În ciuda problemelor de sunet, experienţa vedetei şi-a spus cuvântul, ea reuşind o prezentare plăcută în care a evidenţiat calităţile ultimului dispozitiv business Palm.

Palm Treo Pro este un smartphone complet, având toate calităţile pentru a deveni companionul oricărui om de afaceri care-şi doreşte o organizare mai bună a task-urilor şi transfer de date rapid (aici includem şi clientul de e-mail foarte bine pus la punct). Legat de e-mail, merită să menţionez că în cadrul evenimentului a avut loc şi un concurs în care invitaţii trebuiau să realizeze o poză cu telefonul, apoi să o ataşeze într-un mail şi să o trimită la o anumită adresă. În acest fel am văzut cât de uşor este de utilizat Palm Treo Pro – nu ai nevoie de o experienţă deosebită în lucrul cu telefoanele inteligente, totul este intuitiv şi familiar datorită prezenţei sistemului de operare Windows Mobile 6.1 Professional.

aboneaza-te la newsletter-ul si RSS-ul go4it.ro

Companiile îşi doresc controlul şi economia pe care le oferă Windows Mobile, într-un pachet elegant şi inovator care îşi satisface utilizatorii. Aici intervine Palm.”, a declarat Ed Colligan, preşedintele şi directorul general al Palm, Inc. „Toate caracteristicile lui Treo Pro – de la designul aparatului până la ambalaj şi accesorii – întrupează parcursul elegant şi simplificat de la creare la utilizare a smartphone-ului, aşa cum se aşteaptă clienţii din partea Palm.

Mihaela Rădulescu

Câteva caracteristici ale smartphone-ului Palm Treo Pro:

  • Butonul One-touch Wi-Fi – Conexiune Wi-Fi simplă şi rapidă (802.11b/g);
  • Îmbunătăţiri ale ecranului Today – Motor de căutare web direct de pe ecranul Today;
  • Comutator de sonerie – Setează aparatul pe profilul silenţios imediat;
  • Screen saver – Îi anunţă pe utilizatori dintr-o privire, fără pornirea aparatului, ora şi dacă au vreun apel nepreluat sau un mesaj SMS sau MMS nou;
  • Indicatorul mesajelor noi în mesageria vocală – Butonul central luminează intermitent pentru a anunţa utilizatorii că au un mesaj nou în mesageria vocală;
  • Butoane speciale pentru email şi calendar – Acces rapid, prin apăsarea unui singur buton.
Palm Treo Pro Palm Treo Pro
Palm Treo Pro Palm Treo Pro

Cu Treo Pro, companiile pot dispune mai repede şi mai uşor de o infrastructură securizată, necostisitoare şi compatibilă cu nevoile forţei de muncă de care dispun, profitând de o soluţie Palm şi Windows Mobile integrată ce include:

  • Tehnologia Microsoft Direct Push – Conexiunea directă la Serverul Microsoft Exchange 2003 SP2 sau 2007 oferă utilizatorilor emailuri, contacte şi calendare actualizate.
  • Microsoft System Center Mobile Device Manager 2008 – Prin dezvoltarea Mobile Device Manager, Treo Pro oferă securitate sporită, management prin smartphone mai uşor şi acces la informaţiile din reţeaua corporativă. Specialiştii IT pot gestiona cu încredere proiecte ample cu Treo Pro.
  • Mii de aplicaţii disponibile pentru Windows Mobile – Afacerile pot să-şi extindă mobilitatea dincolo de nivelul emailurilor pentru a optimiza procesele business.
  • Telefon mondial – Cu capacităţi de conectare la reţelele UMTS/HSDPA de mare viteză, Treo Pro este un telefon mondial elegant, ideal pentru companiile care activează pe plan internaţional.
  • GPS integrat – Utilizatorii pot accesa hărţi, instrucţiuni pas cu pas şi căutări după obiectivele de interes (POI) Ajutor şi instructaj – scurtăturile Palm asigură o folosire atât de uşoară a smartphone-ului Treo Pro încât companiile vor cheltui mai puţin pe consultanţă şi instructaj pentru utilizatorii săi.

Iată şi specificaţiile complete ale Palm Treo Pro. Legat de preţ, să spunem că smartphone-ul va costa aproximativ 2000 RON. Evenimentul de lansare nu a însemnat doar afaceri şi sobrietate, atmosfera fiind încinsă serios de domnişoarele în negru care au fost prezente alături de Mihaela Rădulescu. Iată şi pictorialul "Ladies in black" cu frumuseţile de la lansarea Palm Treo Pro în România.

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu

Urmărește Go4IT.ro pe Google News