Moto E3: un nou smartphone entry-level de la Lenovo

Moto E3: un nou smartphone entry-level de la Lenovo

Lenovo continuă să aducă la zi smartphone-urile Motorola oferind după Moto G4 şi seria Moto Z, dedicate segmentelor mid-range şi high-end, un nou Moto E, pentru publicul interesat de telefoane din gama inferioară. Acesta vine cu un display mai mare decât modelele precedente, un acumulator mai performant şi vine cu cea mai recentă versiune de Android pre-instalată, toate la un preţ foarte mic.

Noul Moto E3 este echipat cu un display de 5” cu rezoluţie HD (1.280 x 720 pixeli), şi este echipat cu un procesor quad-core „misterios”. Este posibil să fie vorba fie despre un model MediaTek, fie despre un Snapdragon din seria 400, ambele variante fiind folosite în ultimii ani pentru astfel de smartphone-uri entry-level. Moto E3 integrează 1 GB memorie RAM, cameră foto principală de 8 megapixeli, 8 GB spaţiu de stocare şi posibilitatea de a adăuga carduri microSD. Acumulatorul de 2.800 mAh ar trebui să ofere o autonomie peste medie, având în vedere configuraţia hardware, iar carcasa vine cu câteva avantaje pentru cei mai neîndemânatici.

Lenovo susţine că Moto E3 are o construcţie rezistentă la stropi de apă, ceea ce sugerează că ar putea fi folosit pe timp de ploaie, însă nu ar fi indicată scufundarea telefonului în apă. De asemenea, ecranul este protejat de un strat protector de material care este rezistent la amprente, ceea ce ar putea însemna că nu este protejat de Gorilla Glass, sau alt fel de sticlă.

Moto E3 vine la un preţ de 130 de dolari fără contract şi va fi lansat în luna septembrie.

Citeşte şi Lenovo a anunţat flagship-urile Moto Z, Moto Z Force şi accesoriile MotoMods

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult