Moto E4, noul smartphone Lenovo cu preţ accesibil, primeşte specificaţii complete înainte de lansare

02.06.2017
Moto E4, noul smartphone Lenovo cu preţ accesibil, primeşte specificaţii complete înainte de lansare

Lenovo pregăteşte lansarea unui nou smartpone sub brandul Moto, adresat cumpărătorilor cu buget mediu.

Moto E4 va pune la dispoziţie un ecran de 5” cu rezoluţie HD, protejat sub un scut din sticlă Gorilla Glass şi adăpostit într-o carcasă metalică cu design unibody. Configuraţia este realizată în jurul chipsetului MediaTek MT6737M, o implementare de nivel entry-level oferind CPU quad-core la 1.25 GHz şi acces la conexiuni LTE de internet mobil.

Dispozitivul livrat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat va dispune de 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă expandabilă şi două camere foto, cu rezoluţie 8 MP şi 5 MP. Dotare standard pe aproape orice smartphone modern, senzorul de amprente este integrat cu tasta Home şi poziţionat sub ecran. Toate acestea vor fi susţinute cu un acumulator de 2800mAh, care nu ar trebui să pună probleme în ce priveşte autonomia.

Aşteptat să fie livrat începând cu jumătatea lunii iulie la preţul de 250 dolari, Lenovo Moto E4 ar putea fi acompaniat şi de o versiune Moto E4 Plus, cu ecran de 5.5”, 3GB memorie RAM, chipset MediaTek MT6737 cu procesor octa-core, cameră foto de 13 MP, memorie internă de 32 GB şi un acumulator de 5000 mAh. Din păcate, preţul acestuia nu este cunoscut, deocamdată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult