Moto E7 primește listă oficială cu specificații

16.10.2020
Moto E7 primește listă oficială cu specificații

Motorola a lansat deja versiunea mai bine dotată Moto E7 Plus, noul model venind ca o alternativă cu preț și mai mic adresată cumpărătorilor cu buget strâmtorat.

Deși încă nu are un preț oficial, Moto E7 apărut în oferta unui magazin canadian cu un preț echivalent sumei de 122 euro, considerabil mai puțin decât este cerut pentru modelul Plus. În schimb, viitorii cumpărători se aleg cu o configurație mai degrabă modestă având 2GB memorie RAM și 32GB stocare internă.

Specificații Moto E7

Parte din seria „Max Vision”, ecranul încadrat cu o ramă destul de groasă folosește rezoluția 1600×720 pixeli, corespunzătoare formatului HD+. Ecranul cu rată de aspect 19:9 permite vizionarea de clipuri video cu format standard 16:9 fără a fi incomodați de butoanele de navigație Android încă afișate pe ecran.

La partea din spate găsim un sistem dual-camera cu rezoluție 13MP+2MP și blitz LED, alăturat unui senzor de amprentă capacitiv.

Moto E7 va fi un telefon relativ ușor și subțire, acumulatorul de 3550 mAh ducând grosimea carcasei din plastic la aproximativ 8.7 mm.

Motorola livrează noul smartphone împreună cu versiunea Android 10, într-o formă fără prea multe modificări față de pachetul standard oferit de Google.

Probabil că vom întâlni acest model și în ofertele de abonamente cu „telefon inclus” ale principalilor operatori de rețele mobile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult