Moto Edge 2022 primește imagini și listă neoficială cu specificații

06.06.2022
Moto Edge 2022 primește imagini și listă neoficială cu specificații

Așteptat în a doua partea a acestei veri, Moto Edge 2022 va fi cu siguranță unul dintre cele mai dorite telefoane Motorola din acest an, noul model venind cu dotări competitive și un preț bun.

Cunoscut deocamdată doar după numele încă neconfirmat oficial Moto Edge 2022, noua vedetă Motorola poartă numele de cod Dubai+ și ar urma să vină echipată cu chipsetul MediaTek MT6879 (Dimensity 920). Însă nu acesta este principalul element de atracție, ci ecranul FullHD+ pOLED cu rată de refresh la 144 Hz, măsurând nu mai puțin de 6.5 inch în diagonală.

Potrivit randărilor generate pe baza schițelor trimise partenerilor responsabil cu furnizarea de accesorii, ecranul lui Moto Edge 2022 vine decupat după conturul carcasei, cu doar o „bărbie” insignifiantă lăsată la partea de jos și perforație aplicată central, acomodând o cameră foto de 32MP.

Delimitat cu un ornament mai degrabă modest, din punct de vedere al designului folosit, sistemul triple-camera are ca element principal o cameră foto de 50MP prevăzută cu funcție de stabilizare optică a imaginii, cameră ultra-wide de 13MP și un senzor DoF de 2MP, adăugat mai degrabă ca element de decor.

Pe rama laterală poate fi întrezărită clapeta pentru volum și butonul power, respectiv conectorul USB-C plasat la partea de jos. Tot acolo vom găsi perforația pentru difuzor și microfon, respectiv, slot-ul pentru cartelă SIM.

Moto Edge 2022 ar urma să fie livrat în echipare cu 6GB și 8GB memorie RAM, respectiv 128GB și 256GB stocare internă. Carcasa de 8.2 mm grosime (10.1 mm, dacă punem la socoteală și modulul foto), va adăposti un acumulator de 5000mAh, mai mult decât suficient pentru nevoile configurației selectată.

Aparent, noul Moto Edge vine și cu suport pentru stylus, cel mai probabil oferit ca și accesoriu opțional.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult