Moto G Pro, lansat în Europa

26.05.2020
Moto G Pro, lansat în Europa

Moto G Pro este primul telefon Motorola livrat cu propriul stylus. Construit pentru divertisment și productivitate, dispozitivul pune la dispoziție sistem triple camera cu rezoluție 48MP pe senzorul principal și versiunea Android 10, pregătită cu ultimele actualizări de securitate.

Stylus-ul încorporat servește la editarea pozelor, luarea de notițe și trasarea de schițe, copiatul textelor și marcarea capturilor de ecran. Utilizatorii din segmentul business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect cu designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Telefonul poate obține poze în condiții de luminozitate redusă folosind tehnologia Quad Pixel, grupând pixelii individuali pentru generarea de poze la rezoluție 12MP în condiții de sensibilitate crescută la lumină. De altfel, printre dotările camerei foto se numără modul Night Vision și funcția autofocus asistată cu tehnologie laser. Atunci când este nevoie, camera ultrawide permite înregistrarea videoclipurilor în modul landscape, fără pierderi notabile de calitate.

Motorola Moto G Pro este susținut cu un acumulator de 4000mAh, dimensionat pentru două zile de utilizare cu o singură încărcare. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar și cu Moto Gametime, o funcție care previnr întreruperile pentru o experiență de joc mai imersivă.

Livrat cu versiunea Android 10 și inclus în programul Android One, Moto G Pro are acces prioritar la patch-uri de securitate și tehnologia Google Play Protect, garantând o experiență în utilizare fără cusur.

Lista dotărilor este completată cu difuzoare stereo, ecran Max Vision de 6.4” și chipsetul Snapdragon 665, ajutat cu 4GB memorie RAM. Oferta include și 128 GB stocare internă, acoperind majoritatea scenariilor de utilizare. Moto g pro vine echipat cu tehnologie Near Field Communication (NFC), asistând realizarea plăților electronice și transferul rapid de fișiere către alte dispozitive.

Moto g pro urmează să fie disponibil în Europa începând cu luna iunie, la prețul recomandat de 329 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult