Moto G Stylus 2022 primește imagini și listă preliminară cu specificații

14.01.2022
Moto G Stylus 2022 primește imagini și listă preliminară cu specificații

Așteptat la aproximativ un an două modelul anterior, Moto G Stylus 2022 vine cu diferențe majore la partea de design și o platformă hardware complet nouă.

La fel ca rivalul Galaxy Note, Moto G Stylus 2022 vine cu un compartiment dedicat pentru stylus, prevăzut la partea de jos a carcasei.

Apărut în randări neoficiale, noul telefon Motorola are dimensiuni comparabile modelului de anul trecut, nefiind tocmai recomandat celor cu palmele mici. Ecranul de tip plat vine în continuare cu rezoluție FHD+ (1080×2300 pixeli), principalul atu fiind rata de refresh la 90Hz .

Încadrat la gama de buget, Moto G Stylus 2022 ar putea veni echipat cu chipsetul Snapdragon 480+, însă alte zvonuri indică mai degrabă o soluție MediaTek Helio G85.

Configurația foto renunță la aranjamentul quad-camera în favoarea unuia triple-camera cu lentile grupate pe verticală. Aceasta oferă un senzor principal de 50MP cu tehnologie quad-pixel, ceea ce înseamnă că pozele sunt livrate la o rezoluție efectivă de 12.5MP. Oferta mai include o cameră ultra-wide cu rezoluție 8MP și cameră de 2MP pentru aplicarea efectelor de adâncime. Ecranul cu perforație aplicată central face loc unei camere frontale de 16MP.

Moto G Stylus 2022

Potrivit imaginilor de prezentare neoficiale, telefonul dispune de ieșire pentru căști tip jack 3.5mm, port USB-C și difuzor extern la partea de jos a carcasei.

Pe lângă penalizările evidente la partea de performanță, o altă diferență față de seria Galaxy Note este și tipul de stylus folosit, soluția de tip pasivă folosită de Motorola oferind mai puțină versatilitate.

La fel ca rivalul Galaxy Note, Moto G Stylus prezintă o listă personalizabilă cu aplicaţii pentru productivitate, ajutând utilizatorii să ia notiţe să deseneze şi să editeze cu precizie diverse documente folosind Stylus-ul.

Moto G Stylus 2022

Vestea bună este că pentru dotările oferite nu va trebui să plătim prea mult. Luând drept referință modelul actual, prețul nu ar trebui să depășească prea mult pragul de 220 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult